Terug naar je innerlijk kompas


Individuele coaching

"Ik wil best even met jou meekijken"

Klinkt gek? Niet als je aan kunt nemen dat alles wat je nodig hebt om je goed en waardevol te voelen in jezelf zit. Het is nu wellicht versluierd door 'verkeerde' aannames en overtuigingen, en het is lastig (maar niet onmogelijk!) om daar in je eentje doorheen te prikken. Soms helpt het als een paar vreemde ogen meekijken, gewoon omdat die niet onderhevig zijn aan jouw barrières. Mijn liefdevolle aanwezigheid en mijn verbinding met intuïtie is in jouw proces een fijn hulpmiddel.

In online of live bijles ondersteun ik kinderen bij de dingen die ze moeilijk vinden. Rekenen, lezen, spelling of een werkstuk maken, allemaal ingangen om in een 1 op 1 contact een stukje verdieping te maken, en te zoeken naar het lampje dat aangaat. Ouders ondersteunen bij de taak van het thuisonderwijs is mij -als leerkracht basisonderwijs- op t lijf geschreven. 

Ervaringen individuele coaching 

Kyle: " Anna beschouw ik als een scherpe en heldere vrouw die voor mij fungeerde als een soort spiegel.
Ik was al snel onder de indruk van haar inzicht en gevoel op gebied van mindfulness en spiritualiteit, maar ook op andere vlakken binnen persoonlijke ontwikkeling. Ze maakt gebruik van simpele en praktische technieken die voor mij goed werkten. Ze heeft mij geholpen bewuster te worden van mijn mindset en de keuzes die ik in mijn persoonlijke leven maak. Regelmatig hielp ze mij bewuster te kijken naar mijn gedachten, aannames en oordelen die mij niet verder helpen en zelfs gevangen houden. Doordat ze de volledige aandacht voor me had met een op recht geïnteresseerde en geduldige houding heb ik op gebieden waar ik samen met haar aan werkte duidelijk resultaat gemerkt.
Ik heb inmiddels 7 sessies met haar gehad en die hebben mij een hoop gebracht, daar ben ik haar zeer dankbaar voor."

Tom: "Tijdens de coaching die je me hebt gegeven heb ik gemerkt dat je heel liefdevol en met volle aandacht bij me was. Deze ruimte die je me gaf bracht me in een openheid waarin ik kon vertellen wat er bij me speelde, iets waar ik me voor schaamde. Ik voelde me echter volledig geaccepteerd hierin. Dit zorgde ervoor dat het een en ander op zijn plek viel. Dit werkte bij mij als een bevrijding waarna mijn leven en meer specifiek mijn relatie een positieve vlucht nam."

De kracht van boosheid en woede

Workshop 13 juni 2021

Boosheid en woede is geen alledaags onderwerp. Veel mensen zeggen 'er niets mee te hebben', zich niet bewust van de vele verkapte vormen die het aan kan nemen als het geen aandacht krijgt. Denk aan venijn, leedvermaak, sarcasme en cynisme, slechts een handjevol uitingen van onderdrukte woede.
In deze workshop maak je op verschillende manieren contact met de boosheid en woede in jezelf. Het krijgt een stem en de ruimte zodat je de diepere boodschap erin te kunnen ervaren.

Wanneer: Zondag 13 juni 2021  van 9.30 - 16.00uur             Waar: Groepspraktijk Pitth, Laarderweg 65, 1402 BD Bussum                                                                                     
Financiële uitwisseling: Wij maken gebruik van vrije betaling. Dit houdt in dat deelnemers zelf bepalen wat ze willen bijdragen, naar draagkracht. We geven als richtlijn een ondergrens 60 van euro.

Aanmelden via a.f.amenta@gmail.com

Dieper kennis maken en ervaring opdoen met The Work en De zin van ziek zijn

De methode van Byron Katie The Work is weliswaar al 'oud' maar nog altijd zeer verhelderend, en revolutionair in de ware zin van het woord. We leren op een eenvoudige manier compleet anders naar de dingen te kijken. Ook als je al bekend bent met deze methode is de training een aanrader!

en het thema De zin van ziek zijn van onder andere Dethlefsen, Brandon Bays en Albert Jansen.

Agenda:

Online-training van 3 bijeenkomsten De zin van ziek zijn
Nieuwe data volgen 2021 van 10.30-13.00uur

Online training van 3 bijeenkomsten over The Work
Nieuwe data volgen 2021 van 19.30-21.45uur

Elke eerste en derde vrijdag van de maand van 20.00-22.15uur een online bijeenkomst Local Group Eckhart Tolle Teachings (in English)