Individuele coaching

"Ik wil best even met jou meekijken"

Klinkt gek? Niet als je aan kunt nemen dat alles wat je nodig hebt om je goed en waardevol te voelen reeds in jezelf zit. Het is nu wellicht versluierd door 'verkeerde' aannames en overtuigingen, en het is lastig (maar niet onmogelijk!) om daar in je eentje doorheen te prikken. Soms helpt het als een paar vreemde ogen meekijken, gewoon omdat die niet onderhevig zijn aan jouw barrières. Mijn liefdevolle aanwezigheid en mijn verbinding met intuïtie is in jouw proces een fijn hulpmiddel.

Ervaringen individuele coaching 

Kyle: " Anna beschouw ik als een scherpe en heldere vrouw die voor mij fungeerde als een soort spiegel.
Ik was al snel onder de indruk van haar inzicht en gevoel op gebied van mindfulness en spiritualiteit, maar ook op andere vlakken binnen persoonlijke ontwikkeling. Ze maakt gebruik van simpele en praktische technieken die voor mij goed werkten. Ze heeft mij geholpen bewuster te worden van mijn mindset en de keuzes die ik in mijn persoonlijke leven maak. Regelmatig hielp ze mij bewuster te kijken naar mijn gedachten, aannames en oordelen die mij niet verder helpen en zelfs gevangen houden. Doordat ze de volledige aandacht voor me had met een op recht geïnteresseerde en geduldige houding heb ik op gebieden waar ik samen met haar aan werkte duidelijk resultaat gemerkt.
Ik heb inmiddels 7 sessies met haar gehad en die hebben mij een hoop gebracht, daar ben ik haar zeer dankbaar voor."

Tom: "Tijdens de coaching die je me hebt gegeven heb ik gemerkt dat je heel liefdevol en met volle aandacht bij me was. Deze ruimte die je me gaf bracht me in een openheid waarin ik kon vertellen wat er bij me speelde, iets waar ik me voor schaamde. Ik voelde me echter volledig geaccepteerd hierin. Dit zorgde ervoor dat het een en ander op zijn plek viel. Dit werkte bij mij als een bevrijding waarna mijn leven en meer specifiek mijn relatie een positieve vlucht nam."

Tessa: "Lieve Anna, je aanwezigheid en je stem werkten heel geruststellend en kalmerend, alsof je precies wist wat je kwam doen. Deze houding zette voor mij direct een ontspanning in gang. Ik raakte vrij snel in een andere staat van zijn, hoorde en begreep je vragen heel goed en probeerde zo goed mogelijk bij de antwoorden te komen. Terwijl ik dat deed begon ik connecties te zien, die ik tot dan toe niet bewust had gezien, maar die ineens logisch in elkaar pasten.

Je bracht een belangrijke extra dimensie in het geheel door je handen te gaan gebruiken. Wow, wat een healing energie komt er uit je magische handen! Je wist intuitief precies waar ze nodig waren, wat mij in een nog diepere ontspanning bracht en de energie stroomde moeiteloos door je heen. Ik kon vervolgens de helende energie door mijn hele lichaam voelen. En helemaal bijzonder was dat ik daardoor ook geheel pijnvrij was en voelde dat mijn lichaam een reset kreeg, waardoor het zelf ook weer mee kon werken aan herstel. Eerder kon ik daar niet meer bij. Voor mij was dit het meest krachtige deel van de healing en heeft mij het meeste geholpen."