Over mij

Welkom bij  Anna Amenta, coaching, training en onderwijs.

Spiritueel zoeken en groeien is vanaf dat ik mij kan herinneren mijn passie. In de loop van zo'n 35 jaar heb ik heel veel verschillende dingen gezien en ervaren, want ik was eager en hongerig. Heel fijn al die ervaringen! En toen ineens ontdekte ik, dat ik steeds weer dezelfde beweging aan het oefenen was, namelijk uit het hoofd in de ervaring van het moment zakken. Dit heb ik letterlijk op duizend en een manier geoefend en nog steeds is het mijn corebusiness zo gezegd. Nog steeds ontdek ik regelmatig aannames en verhalen, die ik mijzelf heb verteld over 'het leven', die ik met steeds meer gemak en soms ook met plezier durf los te laten.

Natuurlijk draagt elk stapje dat ik ooit zette bij aan waar ik nu sta, maar ik heb sterk het idee dat alles de afgelopen 2 jaar in een stroomversnelling is gekomen; dat het allemaal makkelijker en sneller gaat. De Corona-situatie maakt zelfs dat het nog sneller gaat.             
Ik vind het fijn om mij te openen voor het idee dat de Aarde en haar bewoners daadwerkelijk in een assentionproces zitten, waarin we groeien van de derde naar de vijfde dimensie. En dat we hierbij geholpen, ondersteund en begeleid worden door vele wezens met of zonder menselijk lichaam.  Dat ons individuele proces naar meer Mens worden, een collectief proces is geworden dat op universeel niveau ondersteund wordt.  Hierdoor kunnen steeds meer mensen wakker worden voor de ervaring dat er veel meer is dan de drie-dimentionale wereld, waarin slecht de materie bepaalt wat waar is en wat niet; ik zie een koe, misschien denk ik nog aan melk en aan gras, maar er is geen verbinding met de levensvorm koe, die ook verbonden is met alles en iedereen. Of ik heb een gezwel en dat maakt me ziek, maar er is geen verbinding met welk geestelijk aspect tot uitdrukking komt in het gezwel. Wanneer het geestelijke aspect van het gezwel herkend en omarmd kan worden, hoeft het niet meer in deze 'verwrongen' manier tot uiting gebracht te worden.

Vanuit een innerlijk verlangen om te delen heb ik in 2018 het roer omgegooid. Ik ben mij sindsdien aan het ontwikkelen om mensen te ondersteunen en coachen. In één op één coaching ontdekken we samen wat er in de weg staat om helemaal aanwezig in het nu te kunnen zijn. Om gelukkig te zijn.
- Anna