Terug naar je innerlijk kompas

Online training van 6 thema's. Elk thema wordt in 3 zoombijeenkomsten van 2 uur aangeboden. Totale duur van de training is 12 weken. Start 12 september 2021.

We leven in een bijzondere tijd. Alles wat gewoon leek is ineens niet meer gewoon en we komen op een punt dat de leiding vanuit de maatschappij niet meer vanzelfsprekend is. Er gebeuren dingen waar steeds meer mensen op zijn minst vraagtekens bij zetten. En wat, als je niet meer op de automatische piloot het ding kan doen wat jou tot op heden veiligheid heeft gegeven? Dan zijn er twee mogelijkheden, nl alles op alles zetten om iets te proberen te behouden wat niet meer is, of je gaat naar binnen. Naar binnen gaan vergt verre weg de minste moeite! Terwijl je bewust het ongemak ervaart van iets missen, komen er nieuwe ideeën. Ideeën uit jouw innerlijke kompas. Tijdens de training krijg je verschillende modellen en technieken aangeboden die als een richtingaanwijzer naar jouw innerlijk zijn. Je ont-dekt wijsheid in jezelf die er altijd al is geweest waarmee je handvatten en perspectief creëert in jouw eigen unieke situatie.

Meditatie en visualisatie

Tijdens de hele training zullen er veel geleide meditaties aan bod komen. Door een tijdje alle beslommeringen van de dag even buiten te sluiten, ontstaat er een stilte waarin de innerlijke stem makkelijker gehoord kan worden. Tijdens de visualisatieoefeningen leren we dromen en de dingen van verrassende andere kanten te bekijken.


 

Delen en bij elkaar aanwezig zijn

In wezen is er niets meer waardevol dan werkelijk gezien en gehoord te worden. Dat je de ruimte ervaart om jezelf -helemaal zoals je bent-  tot uitdrukking te brengen. Iedereen krijgt de tijd om hardop te denken, zonder dat een ander jouw creatieve gedachtestroom onderbreekt met zijn/haar ideeën. Zo wordt je bewust terwijl je aan het vertellen bent. Onnodig te vertellen dat de luisteraar in dit proces ook zeer waardevolle momenten zal ervaren. Deze techniek zal ook tijdens elke bijeenkomst worden gebruikt.

 

Kennis maken met en uitproberen van nieuwe onderzoeks- en denkmodellen

De onderzoeks- en denkmodellen die aan bod komen zijn: de wet van aantrekking, the work van Byron Katie en Aanwezig zijn zoals Eckhart Tolle ons voordoet. Stuk voor stuk zeer verhelderend en revolutionaire manieren om het leven te beschouwen. Als je ze al kent zul je een gegarandeerd een waardevolle verdieping kunnen maken. Maak je voor het eerst kennis met deze modellen zal de enorme kracht ervan direct zijn uitwerking hebben op jouw denken.
 

Ademen en bewegen

We focussen in een van de 6 thema's op het belang van ademhaling en beweging. We ervaren de verdiepende kracht van het ademen en het aardende en rustgevende effect van bewegen middels qigong en dansen.

 

Schrijf je in

Deze online training bevat 6 thema's. Elk thema wordt in 3 zoombijeenkomsten van 2 uur aangeboden. Totale duur van de training is 12 weken want na een week input is er een week om te implementeren.

Start 12 september 2021 Maandags, woensdags en vrijdags
van 9.30 - 11.30uur (Bij voldoende belangstelling kan er een extra training gepland worden.)