Individuele coaching

Geïnspireerd door oa Byron Katie, Eckhart Tolle en vele anderen, heb ik geleerd en ervaren, dat er ruimte komt voor tevredenheid en geluk, zodra we de verhalen die we onszelf vertellen kunnen zien.
We bijten ons vast in aannames en verhalen over de werkelijkheid, in een poging een sterke identiteit te creëren. Aannames en overtuigingen dienen als een soort bunker waarin we beschutting zoeken. Denk bijvoorbeeld aan: 'Hij of zij ziet mij niet staan' of 'Italianen zo warm!'. Handig om daar een gevoel van zekerheid door te creëren, maar het nadeel van een dergelijk verhaal is dat het ons enorm beperkt. In die zin verschaft het ons slechts een vals gevoel van identiteit. De werkelijkheid is zo veel dynamischer, genuanceerder, liefdevoller en spannender!

Een slimme stap in de richting van een vredig en vervuld leven is dat we ons bewúst worden van de verhalen waarmee we ons identificeren, zodat we ze kunnen loslaten.

Onze sterkste emotionele verhalen zijn als onze wimpers: zo dichtbij, maar zo moeilijk te zien! Door samen aanwezig te zijn in jouw huidige situatie, zullen we bewust worden van de verhalen die jou gevangen houden. En als de situatie het vraagt zal ik je liefdevol wijzen in de richting van jouw denkpatronen, of vragen stellen die je op een nieuwe manier naar de situatie doen kijken. Wanneer je door een andere bril kan kijken naar wat er speelt, krijg je inzicht en daardoor de mogelijkheid om te kiezen.

Weet je, dat we alleen dít moment nodig hebben om alles te vinden dat ons ervan weerhoudt volledig aanwezig te zijn (lees: tevreden/ dankbaar te zijn)?

In onze intuïtieve interactie kan ik op mijn gevoel verschillende modellen en methodes aanreiken, zodat je de kans krijgt om jouw situatie vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Methodes kunnen bijvoorbeeld zijn: stilte en/of begeleide meditaties, natuurcoaching, lichaams- / chakra-bewustzijn, communiceren met het innerlijke kind, The Work, Voice Dialoque, RET-model, etc.

Hoe werk ik?

Er zijn twee mogelijkheden:
In drie ontmoetingen van anderhalf uur gaan we een proces in van bewust wakker worden voor jouw verhalen. Zolang de Corona-maatregelen gelden, kunnen we in overleg de coachgesprekken voeren tijdens wandelingen in de omgeving van Abcoude of online-coaching doen.

Totaal voor 3 x 1.5 uur € 300, - incl.BTW

In zes ontmoetingen van anderhalf uur werken we, bewust van de verhalen die we onszelf vertellen, naar het aanwezig zijn. Aanwezig zijn in dagelijkse situaties zal weer een natuurlijke vaardigheid zijn. Zolang de Corona-maatregelen gelden kunnen we in overleg de coachgesprekken voeren tijdens wandelingen in de omgeving van Abcoude of online-coaching doen.
Totaal voor 6 x 1.5uur Prijs € 500, - incl.BTW

Wat mij betreft hoeft het geld nooit de rede te zijn om niet met mij te kunnen samenwerken. In een persoonlijk gesprekje vinden we zeker een manier die ons beiden past.

Neem vrijblijvend contact op, het eerste kennismakingsgesprek van 30 min is gratis.
E-mail: info@anna-amenta-coaching.nl