Individuele coaching

Onder alle pijn en balen die we ervaren, zitten 'waarheden' die we ons zelf wijs gemaakt hebben. Bijv 'Ik kan dat nooit veranderen.' We lijden om de werkelijkheid die we ons zelf (en elkaar) vertellen. Worden we ons hiervan bewust dan kunnen we kiezen voor meer vriendelijke en liefdevolle 'waarheden' over onszelf.

Dit moet wel zo zijn als de wet van aantrekking waar is. Dit moet wel zo zijn als Gelijkheid werkelijk waar is.

Kijk eens naar het thema waar je het meeste last van hebt. Neem een pen en schrijf zonder na te denken een kort stukje over wat je zo raakt. Leg het dan weg en lees het over een paar dagen nog eens aandachtig door. Grote kans dat je direct herkent wat jij jezelf in al die jaren hebt doen geloven. Limmiting believes noemt Eckhart Tolle ze.

Kan je daar zomaar vanaf komen dan?

Ja, als je dat echt wil, zeker! Het vraagt wel jouw volle aandacht.  Door de aannames in het volle licht te zetten, gaan we voelen welke pijn er onder zit. En al voelend krijg je nieuwe woorden voor wat er gebeurd. Je wereld wordt letterlijk groter en heler dan het kleine wereldje van 'ik kan dit nooit veranderen'. 

Door samen liefdevol aanwezig te zijn in jouw situatie, zullen de aannames die jouw wereldje klein houden naar voren komen. En als de situatie het vraagt zal ik je liefdevol wijzen in de richting van jouw denkpatronen, of vragen stellen die je op een nieuwe manier naar de situatie doen kijken. Wanneer je door een andere bril kan kijken naar wat er speelt, krijg je inzicht en daardoor de mogelijkheid om te kiezen.

Weet je, dat we alleen dít moment nodig hebben om alles te vinden dat ons ervan weerhoudt volledig aanwezig te zijn (lees: tevreden/ dankbaar te zijn)?

In onze interactie zal ik intuitief verschillende modellen en methodes aanreiken. Methodes kunnen bijvoorbeeld zijn: stilte en/of begeleide meditaties, natuurcoaching, lichaams- / chakra-bewustzijn, communiceren met het innerlijke kind, The Work, Voice Dialoque, RET-model, etc.

Hoe werk ik?

Er zijn twee mogelijkheden:
In drie ontmoetingen van anderhalf uur gaan we een proces in van alert en liefdevol kijken naar jouw werkelijkheid.                                                                                                                                                  
Er is ook de mogelijkheid om een gesprek al wandelend te doen. 

Totaal voor 3 x 1.5 uur € 300, - incl.BTW

In zes ontmoetingen van anderhalf uur werken we, bewust van onze eigen creatie-potentieel, naar het aanwezig zijn. Aanwezig zijn in dagelijkse situaties zal weer een natuurlijke vaardigheid zijn.                                 
Er is ook de mogelijkheid om een gesprek al wandelend te doen.

Totaal voor 6 x 1.5uur Prijs € 500, - incl.BTW

Wat mij betreft hoeft het geld nooit de rede te zijn om niet met mij te kunnen samenwerken. In een persoonlijk gesprekje vinden we zeker een manier die ons beiden past.

Neem vrijblijvend contact op, het eerste kennismakingsgesprek van 30 min is gratis.
E-mail: info@anna-amenta-coaching.nl