Meetings in de spirit van Eckhart Tolle

en andere teachings

Being Present together

De boeken van Eckhart Tolle worden door miljoenen mensen over de hele wereld gelezen. Een greep uit zijn levensveranderende werk zijn de boeken "The Power of Now", "A New Earth" en "Stillness Speaks". Overal ter wereld zijn groepen waarin mensen naar het voorbeeld van Eckhart zijn teachings, samen Aanwezigheid zijn.

Dit doen wij ook.

Ken jij de boeken van Eckhart Tolle en/of wil je het leren kennen? Neem dan contact op en wordt ook lid van "being-present-together". In deze groep komen we regelmatig samen. Live en online. We delen inspiratie en ervaringen en hebben zo oprechte gesprekken vanuit de leringen van Eckhart Tolle. Stilte is hierin een wezenlijk onderdeel;)

Het is handig als je van te voren al iets weet van Eckhart Tolle, maar iedereen is welkom.

Programma.
De bijeenkomst begint altijd met een stilte meditatie van +/- 20 minuten (wat Eckhart een Deep-I meditatie noemt). Na een korte welkom-ronde kijken introduceren we het thema en kijken we samen naar een uitzending van Eckhart Tolle hierover. Daarnaast luisteren we ook naar andere hedendaagse leraren (zoals Mooji of Rupert Spira). Na de uitzending is er ruimte om vragen te stellen of ervaringen te delen. We spreken (en luisteren) dan vanuit aanwezigheid. Adviezen zijn hierdoor overbodig. De bijeenkomst eindigt altijd met een stille meditatie van ongeveer 10 minuten.

Kosten

Om de balans van geven en ontvangen in evenwicht te houden vraag ik een donatie naar eigen inzicht, met een minimum van €8,50

Ben je ook geïnspireerd door Eckhart en wil je daarover uitwisselen met gelijkgestemden? Kom dan naar being-present-together. Kijk in de agenda en schrijf je in.